Pimp je Google map

Een artikel in de Computer Totaal van november beschreef hoe je eenvoudig een map uit Google Earth (een Heel Handige en Leuke site) kunt halen en aanpassen voor eigen gebruik. Als Windesheimer pak je dan een afbeelding van Windesheim, voorzie je die van aparte navigatie (inzoomen, uitzoomen) en handige knoppen bovenaan om te wisselen tussen de satellietversie (van GE zelf) of de kaart van TeleAtlas waar ook de straatnamen te zien zijn.

Bekijk het eindresultaat HIER.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top