Gmail blog

Het ingeslagen pad van Google richting domineren van de gehele internetwereld gaat wederom een stapje verder: sinds vandaag is er het officiele Gmail Blog (natuurlijk op het door hen overgenomen blogspot), waarin ze periodiek zullen uitleggen hoe je met, combinaties van, hun producten werkelijk niks anders meer nodig hebt. Ik zou principieel tegen zijn ware het niet dat ik die speeltjes van Google altijd erg leuk vind en ach, ze hebben zelfs een aparte nieuwsbrief voor bibliothecarissen en dan heb je bij mij wel wat krediet opgebouwd :)

Enfin, HIER is het gmail blog te vinden.

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top