Vakantieklusje

Zoals er thuis en op het werk altijd klussen zijn die je uitstelt tot de vakantie, geldt dat ook voor weblogs volgens mij. Het is inmiddels al oud nieuws (zie blog van Pierre) maar de Feedburner Pro opties zijn gratis geworden. Ik was er nog niet aan toegekomen om deze nader te bekijken (of om uberhaupt eens een Feedburner link aan te brengen op het Vakblog) maar gisteravond en vanmorgen heb ik alles bekeken en nadat ik wat Pivot specifieke zaken uitgezocht had, heb ik in het rechterdeel wat links toegevoegd naar de RSS feed via Feedburner en de optie om berichten via de mail te ontvangen. Dit zou nu netjes moeten werken en hopelijk geldt dat ook voor de statistieken die ik aan heb gezet.

Ook ben ik sinds een kleine maand wat (bibliotheek)sociale netwerken aan het afstruinen, op zoek naar oude en nieuwe bekenden en collega’s. Met name de Bibliotheek2.0 community op ning.com en Linkedin zijn 1 profiel rijker en voel je vooral vrij om me daar ook op te zoeken. Sociale bibliothecarissen … als dat geen 2.0 is, weet ik het ook niet meer.

#

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top