Even inhalen met Technorati

In mijn vakantiequest om eindelijk eens tijd te nemen voor alle nieuwe oude internet diensten enz. ben ik vandaag aanbeland bij Technorati. Effectief een zoekmachine voor weblogs duurt het zowat 2 jaar voordat ik er eens een blog aanmeld :)

Anyway, om dit te doen moet je een postje doen met link naar je Technorati Profile erin en raadt eens waarom deze post nu ineens opduikt?

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top