Google Reader +1

1 puntje erbij voor Google Reader. Via het officiele Google Reader blog komt het bericht (gelijk getest natuurlijk) dat Reader nu voorzien is van een zoekfunctie. Jawel, je kunt nu door al je feeds zoeken op trefwoorden. Dat gaat zelfs gemakkelijker dan in FeedDemon waar je eerst een aparte watch voor moet definieren, hoewel ik deze ook erg handig vind als extra attendering.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top