CoComments aan

Wouter vond het jammer dat deze niet aanstonden in Pivot maar dat bleek niet aan Pivot te liggen. Ik heb het dus maar gelijk aangezet voor de die-hard bloggers onder ons die door al hun comments de postjes niet meer kunnen zien. Laat weten of je het handig, vervelend of onmisbaar vindt!

cocomments1.jpg

cocomments2.jpg

Ik kende het al wel maar heb nu zelf ook een account aangemaakt zoals je o.a. in het eerste screenshot kunt zien.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

 1. Dank, dank, dank.
  Ik zal me er niet aan storen. Is het trouwens niet zo dat je het alleen ziet wanneer ik de Add-onn in FF heb geintalleerd?

  Reply

 2. Nee, volgens mij zie je een standaard balkje nu onderaan staan maar dan natuurlijk niet automatisch ingelogd. Het moet wel kunnen om het alleen te tonen voor CO gebruikers maar voorlopig vond ik dit niet erg irritant staan en laat ik het zo.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top