CoComments weer uit

Sorry, Wouter maar na ruim een maand met CoComment gewerkt te hebben, wegen de voordelen niet op tegen de nadelen. Jazeker, het is erg handig om een overzicht te hebben van alle plekken waar je reacties gegeven hebt zodat je kunt zien wie weer op jou gereageerd heeft maar de firefox extensie op mijn pc zorgde voor een raar javascript probleempje op dit Vakblog en het cocomment script zelf in Pivot gaf een extra popscherm als je een reactie gaf. Daar hebben zelfs meerdere mensen via de mail over gemopperd dus bij deze is de cocomment ondersteuning uitgezet voor Vakblog. Het positieve is wel dat ik nu van enkele mensen weet dat ze dit lezen want ze namen de tijd om te mopperen :)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (4) Write a comment

 1. Wat ontzettend jammer!
  Maar toegegeven ik zie dat de populariteit van coComment niet hoog genoeg is om de lasten tegen de baten op te laten wegen. Ondertussen denk ik wel dat het eerder een pivot probleem is dan coComment probleem, maar da’s een andere discussie.

  Reply

 2. De code voor cocomment tbv pivot is ook tweeledig. Een deel zorgt voor extra controle bij cocomment en genereert dus kennelijk ook die popup en het tweede deel is het aanroepen van het cocomment javascriptje. Het werkt prima maar die popup bracht dus last bij enkele bezoekers hier en die probeer ik het zo veel mogelijk naar de zin te maken :)

  Pivot is nu bij een (alfa)versie van een nieuwe versie 2 belandt en wie weet hoe het straks gaat.

  Reply

 3. Dank voor de tip. Ik zal er morgen eens naar kijken hoewel ik vermoed dat ik voorlopig even genoeg heb van comments bijhouden. Het gaat zo ten koste van alle andere dingen lezen :)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top