Vakblog 1 jaar oud (plus 1 dag)

BiebmiepLeen meldde vandaag dat ze een jubileum had en dat deed me denken aan het feit dat ik ook met Vakblog was begonnen, vlak na Sinterklaas vorig jaar. Inderdaad, op 6 december 2006 had ik mijn eerste post hier en dat betekent dus de eerste verjaardag! MsDewey was de inspiratie voor die eerste post om eindelijk een apart weblog te beginnen over al die onderwerpen waar ik op werk eigenlijk niet zo veel kwijt kon en waar op mijn 3 andere weblogs geen plaats voor was.

slinger1jaar.jpg

De eerste maanden was het vooral leuk en handig om over onderwerpen te bloggen als manier om er zelf even over na te kunnen denken maar het werd nog leuker toen ik merkte dat er ook daadwerkelijk mensen waren die het lazen. De afgelopen maanden heb ik 107 postjes geproduceerd en dat valt me niet tegen. Ik ga er nog jaren mee door!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (7) Write a comment

  1. HIEP HIEP HIEP HOERA !!! (h) Maar even serieus, ik zou de kennis die je deelt via je Vakblog niet graag missen.

    Reply

  2. Gefeliciteerd! Ben je nog niet zo lang op het spoor, maar heb je vanaf het betreffende moment – hop – in mijn reader.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top