Artikel van Irene van den Berg/Cozzmoss bij de Nieuwe Reporter

Ik meldde al eerder indirect (en een paar honderd weblogs wat explicieter) over de knokploegachtige praktijken van Cozzmoss richting bloggers maar dat weerhield de Nieuwe Reporter er niet van om de oprichter en mede-eigenaar van dit bedrijf de gelegenheid te geven een eigen versie van de auteursrechtelijke werkelijkheid te geven.

Ik kan er een hoop op zeggen maar bij de inmiddels 24 reacties op het artikel komt mijn mening ook terug inclusief een paar lelijke woorden die ik ook al dacht. Maar goed ook want ik hou mijn eigen weblog graag vrij van lelijke woorden. Lees en vorm je eigen mening.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top