Nieuwe (mobiele) website NS

Pierre meldt op zijn blog dat de nieuwe mobiele site (en reisplanner) van de NS live is gegaan. Sinds ik mijn abonnement op mijn mobiel+internet heb opgezegd heb ik “alleen” nog maar de bel mogelijkheden in mijn telefoon (schandalig, ik weet het) maar met name de verbetering, dat deze reisplanner rekening houdt met al bekende vertragingen spreekt me aan. Elke morgen heb ik de trein van 6.26 en hoewel ik wel even teletekst bekijk voor ik de deur uit loop, meldt die maar zelden vertragingen waar ik dan toch last van heb later. Vanmorgen was het een extra 25 minuten blauwbekken op het stationnetje hier (hoezo wachtruimte, hoezo verwarmde wachtruimte?) ivm een wisselstoring en dat had ik mezelf best willen besparen.

Vanaf morgenochtend de mobiele site maar eens proberen!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top