HBO Kennisbank 2.0

Vandaag was het dan zo ver: de oplevering van de nieuwe interface (en mogelijkheden erin) van de HBO Kennisbank. Nu ook met publicaties en leermiddelen en, wat ik vooral erg mooi vind, allerlei drill-down opties om de zoekresultaten te verfijnen op auteur, trefwoorden, jaar enz.

hbokb2.jpg

We mogen overigens nog wel wat meer productie maken zie ik maar ik heb nu een RSS feed opgenomen met alle Windesheim scripties dus ik blijf op de hoogte :)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top