The Librarians

Hoewel ik de 6 afleveringen van The Librarians al ‘via via’ gekeken had, vond ik dat ik toch wel aan mijn stand verplicht was mijn dvd collectie uit te breiden met deze dvd. Deze keer met (engelse) ondertiteling en nog een paar aardige extras. Het duurde even voordat deze Australische dvd de oceanen en continenten had overgestoken maar vandaag viel die dan toch op de mat.

librarians.jpg

Een bepaald niet representatief beeld van een lokale (wijk)bibliotheek als je naar het personeel kijkt maar desalniettemin leuk kijkvoer dat een beetje extra leuker is als je zelf bibliothecaris bent.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top