Proquest koopt Webfeat

Ik ben nog niet eens door het eerste artikel van het boek over Federated Search (zie bericht hieronder) of ik zie een persbericht dat gisteren ProQuest WebFeat heeft gekocht. Ze willen dit gaan samenvoegen met hun eigen oplossing, Serials Solutions.

Dat is wel nieuws in het land van federated search lijkt me.

Update: Gerard had het al eerder gezien.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top