Google Talk

Ik ken niet zo heel veel mensen die Google Talk gebruiken (MSN blijft toch de nummer 1 lijkt me) maar ik ken wel heel veel mensen met een gmail account en die hebben ook automatisch een Google Talk account, ook al weten ze dat waarschijnlijk niet eens. Het is o.a. dat schermpje links in de webversie van Gmail, mensen. Sinds bijna een jaar is er ook een gadget die als een webmessenger werkt maar ja, dat zou dan vooral leuk zijn om a la Meebome met onbekenden te kunnen chatten ipv met al die vrienden die *geen* Google Talk gebruiken maar MSN.

googletalk.jpg

Sinds gisteren zijn er echter Chatback Badges waarmee iedereen, dus ook zonder Google Talk accounts, met je kan chatten. Ik heb een badge toegevoegd aan de rechterkant dus in theorie ben ik bereikbaar. Als ik ingelogd ben op Google Talk. Wat ik niet vaak ben. Hoe lang die er blijft staan, tja :)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top