Weg met Twitter

OK, nu heb ik er genoeg van. Ruim een half jaar heb ik rechts in beeld updates van mijn Twitter account gehad maar die site gaat ook minstens 2 keer per week plat en dan mag je vervolgens minstens een halve minuut wachten tot mijn voorpagina daadwerkelijk geladen wordt. Twitter updates zijn vanaf vandaag dus verdwenen van mijn blog.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (3) Write a comment

 1. Wat ze zelf aanraden:

  To ensure loading of your page even in the case of twitter.com non-loading, move the two lines that start with

  Reply

 2. Ahum laatste deel is weggevallen door het scherpe haakje: (die haal ik hieronder maar even uit) ;-)

  script type=”text/javascript”… to the bottom of your page (just above /body ).

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top