NRC Handelsblad op de iLiad

Vorig jaar meldde Willem Endhoven (van Irextechnologies) dat ze er al mee bezig waren en werden de iLiad gebruikers lekker voorverwarmd met voorbeelden van Franstalige kranten, vandaag beleeft het NRC Handelsblad de premiere om dagelijks op epaper te verschijnen. Het persbericht is hier te vinden in PDF formaat.

iliadnrc.jpg

Het NRC Handelsblad wil ook met zijn (potentiele) gebruikers in conclaaf gaan op een subsite waar ook een abonnement inclusief en exclusief iLiad besteld kan worden. Het aardige nieuws is dat als je al een abonnement hebt op de papieren editie, je het epaper abonnement er kosteloos bij kunt krijgen. Het was nog aardiger geweest als ik dat ook daadwerkelijk had gehad maar ja, het Mediacentrum van Windesheim heeft dat natuurlijk wel dus ik denk dat ik volgende week maar even de abonnementsgegevens opvraag en even ga bellen met het NRC. Zouden ze ook aan e-proefabonnementen doen?

Update: oh, en als er lezers zijn die een papieren abonnement hebben op het NRC maar niet voornemens zijn een iLiad te kopen .. ik accepteer graag jullie epaper abonnement :)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top