Spelen met de Iliad (3)

Geduld oefenen is een schone zaak maar vandaag zijn de 4 iLiads binnengekomen waarmee we niet alleen zelf gaan spelen ik bedoel testen maar waarmee we ook docenten warm voor willen laten lopen. Ik hoop tenminste dat er 4 iLiads in zitten want ik ben er niet aan toegekomen de dozen al uit te pakken :)

Wordt vervolgd.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top