NRC Handelsblad op de iLiad (2)

Op Bright.nl valt te lezen dat de iLiad in trek is bij NRC Handelsblad lezers. In een week tijd zijn er 500 exemplaren van de iLiad verkocht in combinatie met een epaper abonnement en dit overtreft in elk geval de verwachtingen van het NRC zelf.

Ik heb gisteren gemaild met de uitgever met de abonnementsgegevens van het Mediacentrum abonnement van het NRC in de hoop dus een kosteloos epaper abonnement te krijgen. Het is kennelijk druk want ik kreeg een mail dat ze binnen 3 dagen antwoorden. Nog meer geduld hebben dus.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top