Felicitaties voor ZB Digitaal

Met al het gepruts aan mijn eigen weblog ben ik geloof ik nu de laatste biblioblogger die ook melding maakt van het feit dat ZB Digitaal een Dutch Bloggie gewonnen heeft.

Dat maakt mijn felicitaties er niet minder gemeend op, dus van harte, Edwin!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

  1. Ik sluit me aan bij jouw felicitaties, Raymond. Maar ik neem ook de gelegenheid om jou te feliciteren met je nieuwe blogomgeving. Ziet er strak uit!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top