NRC Handelsblad op de iLiad (3)

krant.jpg

Het voordeel van een vrije dag is dat je lekker even kunt prutsen met dingen waar je zo 1-2-3 niet aan toekomt op een doordeweekse werkdag. Eergisteren kreeg ik een vouchercode van het NRC en nadat ik even de inloggegevens voor MyIrex uit de catacomben van mijn GroupWise had gehaald en ik het mac adres overgeschreven had dat achter op de iLiad stond, was het activeren van het epaper abonnement vervolgens een koud kunstje. Het scheelt dat ik al een MyIrex account had overigens want ik kan me nog wel wat gehannes herinneren een half jaar geleden toen ik dat wilde instellen op de iLiad.

Enfin, het abonnement is geactiveerd maar helaas moet ik nog even wachten op de volgende stap want de digitale editie is op werkdagen pas na 15.00 beschikbaar. Dat geeft ook niet want dan kan ik vanmiddag nog even aan de slag om een verbinding te leggen tussen mijn wireless netwerk en mijn iLiad. OK, waar had ik de gegevens van mijn wireless netwerkrouter ook al weer gelaten?

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top