Problemen met de webhost?

providerprobleem-copy.jpg

Nee, ikke niet deze keer. Het komt niet vaak voor dat ik moet gniffelen als ik zie dat een site uit de lucht gehaald is maar dit amuseert me.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

  1. Helaas zijn er alweer anderen die aanbieden om die film te hosten. Het krijgt allemaal veel te veel aandacht. :-(

    Reply

  2. Tja, alle vormen van aandacht voor die gebakken lucht film is al veels te veel eer mijns inziens. Laat ik in elk geval mijn steentje bijdragen door het er in het vervolg pertinent NIET meer over te hebben!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top