Wie dit leest …

… is niet gek maar wordt wel gevraagd om me te helpen bij de verhuizing van Vakblog naar dit domein toe.

reading.jpg

Nee, je hoeft niet mee te helpen sjouwen. Alles is inmiddels over en staat ongeveer waar het zou moeten staan. Bepaald meubilair is echter vervangen en dat betekent bijvoorbeeld dat je hier wel eens een wit scherm kan krijgen als je een comment geplaatst hebt. Dat betekent kennelijk dat de comment te grazen is genomen door Spam Karma die Vakblog nu beschermt tegen zowel gewenste als ongewenste commentaren. Het duurt even voordat ik weer weet wie je bent.

Oh, en de verhuiskaartjes, daar mag je me ook wel bij helpen. Link je naar me toe in een blogroll of zo, wijzig dan alsjeblieft de url dan naar de nieuwe toe. Zo weten we elkaar in elk geval weer te vinden en zeg nou zelf, dat is toch wel zo gezellig?

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (5) Write a comment

 1. Sinds zondag was mijn blogroll al aangepast, ondanks de spam op mijn site ;)
  Zie de vertrouwde CoComment widget weer opduiken. Daar is toch niks mis mee :O

  Reply

 2. Onderaan elke comment is nu de mogelijkheid om CoComment aan te zetten (en dus in te loggen aldaar). Standaard staat het aan voor diegenen die het gebruiken :)

  Reply

 3. Hoi Raymond, De blogroll is aangepast. Al ( ;) ) de bezoekers van LibrarEvolution kunnen nu heerlijk zonder redirect naar jouw blog doorstomen ;) .

  Reply

 4. En ik maar denken, goh Raymond is wel erg stil…… Heb mijn bloglines aangepast, waarbij ik meteen een nadeel heb opgemerkt: moest opnieuw abonneren, ipv oude abonnement aanpassen.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top