Vrij toegankelijke streaming video .. niet bijzonder educatief

Sinds eergisteren hebben de makers van South Park een nieuwe site gelanceerd waarop alle afleveringen van deze serie gratis en vrij toegankelijk te bekijken zijn. Het werkt bijzonder goed maar ik ben wel wat sikkeneurig aangezien ik net deze maand 3 dvdboxen van South Park in de winkel gekocht heb.

Enfin, mocht je de invloeden van een bijzonder botte tekenfilm op onze cultuur willen illustreren met beeldmateriaal, dan kun je er nu over beschikken :)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top