Recht op een goeie tip

Collega Jacqueline van de HU gaf de tip om via recht.nl een gratis attendering te krijgen op een max. aantal van 12 rechtsgebieden. Voor advocaten maar ook voor studenten en medewerkers van hogescholen is deze dienstverlening gratis en krijg je de inhoudsopgaven van relevante tijdschriften gemaild. Ik heb een abonnement/profiel genomen op ICT & Recht en Intellectuele Eigendom.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top