Star Wars ebook

Altijd prettig als je hobby en werk kunt combineren. Mijn interesse in ebooks is toch vooral werkgerelateerd maar Star Wars is, ondanks hoop dat ik ipv de trein met de Millennium Falcon naar mijn werk zou kunnen reizen elke dag, echt een hobby.

Uitgeverij Del Ray heeft besloten om, in het kader van het promoten van het verschijnen van het 9e en laatste deel in de Star Wars “Legacy of the Force” serie, het eerste deel gratis online beschikbaar te stellen. Betrayal was een bestseller in Amerika maar mocht je er (nog) niet aan toe zijn gekomen deze te kopen en te lezen, dan kun je tot 13 mei je uitleven op www.legacyoftheforce.com. Verkrijgbaar in de smaken PDF, audioboek, Kindle en Sony e-reader. Ik heb de pdf gedownload voor op mijn iLiad en zodra ik Everything is Miscellaneous uit heb, ga ik deze eens lezen.

Del Ray doet het natuurlijk puur voor de promotie maar ik trek de vergelijking met de oude shareware spelletjes die ik vroeger speelde (toen je nog geen muis gebruikte, oldtimers!). Het eerste deel kon je gratis downloaden en de 2e / 3e moest je dan kopen. Betere promotie was er gewoon niet en ik ben blij dat een uitgever dit nu ook voor boeken zo aanpakt. Hulde.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (4) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top