Nieuwe archief pagina

Ik zag een link staan op 1 van die sites met ‘top zoveel essentiele WordPress plugins’ naar de Clean Archives Reloaded plugin en ondanks het feit dat ik al een archief rechts heb staan per maand geordend, vond ik deze bijzonder simpel en fraai. Dus .. is vanaf vandaag bovenaan Vakblog de link naar het nieuwe Archief te vinden! De oude is verwijderd.

Zie ik in 1 oogopslag ook dat mijn postfrequentie de laatste 2 maanden gestegen is.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top