NVB-HB themadag Federated Search in hogeschoolbibliotheken

Breda is vanuit Deventer nog een aardig eindje maar inmiddels ben ik (net) weer thuis. Ik had me voorgenomen een verslag te maken maar ik zat grotendeels naast Ronald van Dieen (Ingressus) en die was tijdens het programma druk aan het meeschrijven op zijn blog. Met dank aan hem dus een verslag van vandaag op zijn blog, Bibaholic.

En ondanks openbaar vervoer problemen een hele prima opkomst van ca. 60 mensen, wat me aangenaam verrastte. Die kwamen natuurlijk allemaal op Gerard’s verhaal af :)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top