Toch een Adobe Sitelicense

In de SURFdiensten nieuwsbrief van 22 mei staat het volgende nieuws:

SURFdiensten heeft toch overeenstemming bereikt met Adobe Systems bv inzake een landelijke sitelicense overeenkomst. Inspanningen eind 2007 leidden niet tot een bevredigend resultaat. Nu is sprake van enerzijds een lager noodzakelijk volume (middels voorintekening), anderzijds van een prijsstijging waarvan de hoogte uiteindelijk wordt bepaald door het totaal aantal inschrijvingen op dit contract. Met deze driejarige overeenkomst beschikt een instelling over Adobe CS3 Design- en Web Premium voor de Macintosh en Windows platformen

Stond ik eerder dit jaar op het punt om alle Adobe software principeel van al mijn pc’s te verwijderen, kennelijk kan het er nu weer op. Benieuwd wanneer ik eindelijk Dreamweaver CS 3 kan gebruiken op werk (en thuis)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top