De Adobe soap deel zoveel

Net toen ik dacht dat ik nooit meer Adobe (CS) software zou kunnen gaan gebruiken op werk, dook er stilletjes en onaangekondigd een nieuwe optie op in het Novell menu. Er op klikken bracht een nostalgisch gevoel naar boven en bijna een traantje van ontroering.

Ik heb hem aangezet toen ik wegging vanmiddag dus ik ben benieuwd voor morgenochtend.

Nu nog een werkpc die deze software fatsoenlijk kan draaien want ik heb een machine uit 2004….

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top