SHB lustrum

Donderdag a.s. is het dan zo ver en viert het Samenwerkingsverband Hogeschoolbibliotheken (SHB) haar lustrum met een symposium.

Vreemd om te bedenken dat het al weer 5 jaar geleden is dat de SHB begon en ‘wij van Windesheim’ de benchmark initieerden. Donderdagmiddag kijken we dan ook (kort) terug op de SHB Benchmark, de HBO Kennisbank en de Digitale Bibliotheek in aanbouw, aangevuld met een zowel een terugblik als blik in de toekomst op het SHB zelf. De slechts 7 minuten durende presentatie over de benchmark is af, dus ik ben er klaar voor.

Vernieuwde site van de SHB

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top