Firefox 3

Nog minder dan 10 minuten en dan kun je bij mozilla.com (en spreadfirefox.com) de nieuwe Firefox versie 3 downloaden en tegelijk helpen ze een downloadrecord neer te zetten. Hup, voetbal begint pas later vanavond dus die download kun je wel even doen.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (4) Write a comment

 1. De site was behoorlijk overbelast maar ik heb het gedownload en geinstalleerd nu :)

  Reply

 2. En? Hoe bevalt het? Ben een paar dagen weggeweest, dus ik heb nog steeds een oude versie staan. Ben wel benieuwd.

  Reply

 3. Firefox 3 bevalt prima hoewel ik weinig verschillen merk met de vorige versie. De veranderingen in de bookmark functionaliteiten vind ik persoonlijk niet zo nodig en als ik eerlijk ben mag die wel weer uit. Voor de rest, geen klachten :)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top