Nogmaals Adobe

Surfdiensten stuurde een mailing rond met daarin het nieuws:

Adobe Systems bv en SURFdiensten hebben onlangs overeenstemming bereikt over een landelijke site-license overeenkomst voor het gehele Nederlandse onderwijs.
SURFdiensten is zeer verheugd met deze overeenkomst, welke qua inhoud uniek in de wereld is.

Gevolgd door de nog leukere passage:

Met deze overeenkomst ligt er voor de onderwijssector een uniek licentiemodel waarmee participerende instellingen kunnen beschikken over de meest recente Adobe Suites, te weten Adobe CS3 Design – en Web Premium voor de Windows en Macintosh platformen [..] Sinds maandag 16 juni j.l. zijn de producten te bestellen via SURFdiensten.nl en SURFSPOT.NL (voor medewerkers).

En ja hoor, net gekeken bij Surfspot en zowel de CS3 Design als Web Premium (UK & NL) suites zijn te bestellen voor slechts 35 euro! Web Premium heeft Fireworks CS3 en Contribute extra tov de Design Premium Suite dus deze is besteld.

Nu komt er toch een complete Adobe suite aan software op mijn pc te staan. Wie had het kunnen vermoeden een jaar geleden? Welkom terug Dreamweaver en Adobe Acrobat Professional!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top