Het komt er nu echt aan!

Heel erg offtopic voor Vakblog maar dat kan me even helemaal niet schelen. Vandaag is de website van spelmaker Blizzard aangepast en na jaaaaren wachten is er nu zicht op .. Diablo III! De beide voorlopers zijn spellen waarmee ik vele honderden uren heb doorgebracht en ik weet zeker dat dit voor het nieuwe deel ook gaat gelden. Ik zie jullie wel online later!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

  1. je hebt toch nog dat andere blog voor dit soort dingen? Random on line? of gebruik je dat helemaal niet meer? Want dan gooi ik hem eraf

    Reply

  2. Die gebruik ik al een hele tijd niet meer en het ziet er niet naar uit dat het nog goed komt met dat blog. Die staat in de pauze-stand :)

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top