Weer terug .. een beetje

De laatste twee weken heb ik bewust mijn weblog even met rust gelaten. Het hele idee van vakantie is dat je je werk achter je laat en dan moet je niet met een Vakblog aan de slag.

Inmiddels heb ik ruim 3 weken vakantie achter de rug en met nog 1 week te gaan probeer ik nog even rustig te genieten voordat het onderwijs weer in volle glorie losbarst. Werken met informatie heb ik echter wel gedaan de afgelopen periode want het begin van mijn vakantie viel samen met het zoeken (en vinden!) van een nieuwe woning in Deventer en ik moet zeggen dat je je vaardigheden met informatie nog prima kunt gebruiken als je met makelaars, hypotheekadviseurs en notaris probeert een weg te banen tot je nieuwe paleis.

De komende maanden wordt het nog druk genoeg met werk en daarnaast verhuizen dus ik maak me op voor wat komen gaat!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

  1. Neem het er nog van voordat de grote veranderingen in je leven toeslaan.
    Ik had je weblog al gemist. Nu begrijp ik waarom.
    Lsng leven de vakantie.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top