Gratis sf & fantasy ebooks van Tor

Amerikaanse uitgever Tor kondigde vorige week aan dat ze weer zouden beginnen met gratis ebooks beschikbaar te stellen via hun site, Tor.com. Ze voegden gisteren de daad bij het woord door van twee van hun schrijvers 1 maand lang elk een titel beschikbaar te maken: War for the Oaks (Emma Bull) en Dogland (Will Shetterly).

Beide titels zijn in meerdere formaten beschikbaar, waaronder ook het Mobipocket formaat en PDF, zonder enige vorm van DRM. De enige voorwaarde is dat je geregistreerd gebruiker van Tor.com moet zijn, een registratie die in luttele seconden compleet is.

Ik ken beide auteurs niet dus dit is een mooie gelegenheid om eens een titel te proberen en ik hou Tor.com in de gaten voor toekomstige SF & Fantasy ebooks. Mooie vulling voor mijn iLiad.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

  1. Maak me gek!
    Ik ben net mijn verzameling audioboeken bij elkaar aan het schrapen en nu kom jij met interessante ebooks aan. Aaaaaaaaaaaaaarrrrrggggggg.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top