Ik en mezelf?

Ik controleer nog even mijn mail voordat ik richting mijn verlate avondeten ga. Wat nieuwe mail, enkele spamberichten en … wie wil bij Plaxo vriendjes met me worden?

Ik wil met mezelf bevriend zijn? Ik geef toe wel eens tegen mezelf te praten maar ik was me nog niet bewust van een sociaal netwerk dat zich in mijn eigen hoofd afspeelt.

Nieuwsgierig klikken op de link levert een bevestiging op dat het in elk geval geen bizarre spam is:

Ik denk wel op vriendelijke voet te staan met mezelf dus ach, vooruit dan maar.

Dat zie je niet iedere dag. Raymond Snijders connected to Raymond Snijders. In uniform! Mijn moeder zou trots op Raymond Snijders zijn.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top