OCN2008: epiloog

De NVBkrant viel vandaag door de bus met een verslag van de OCN2008 (en veel aandacht voor de happe.ning track). Inclusief fotografisch bewijs dat ik er ook was. Mijn moeder zal trots zijn dat ik eindelijk op de voorpagina van een krant ben gekomen.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (6) Write a comment

 1. Ssst. Vertel het niet verder. We willen toch niet dat bibliobloggers op een onschuldige foto in de papieren krant hun stempel drukken ;)
  Ik zie nu ineens ook grijze krullen een happy ninger in zijn hapy.ning t-shirt, en de krullen van een hardlopend feestganger.
  Grappig ;)

  Reply

 2. Niet alleen je moeder zal trots op je zijn. Ondergetekende is dat ook :) (En natuurlijk blij met het bewijs;)

  Reply

 3. Hoe langer ik kijk, hoe meer ik me afvraag of dit echt één foto is, of een collage. Je staat er trouwens wel goed op Raymond, in gesprek met heel boeiend persoon zo te zien ;)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top