Federatieve toegang tot SeekQ (2)

Soms kan het zo makkelijk zijn.

Maanden bezig om (thuis)toegang te krijgen tot SeekQ en dan gaat het ineens vlot en werkt het ook nog zonder problemen.

1 puntje van aandacht is wel dat je na inloggen via Shibboleth/SURFfederatie, en het uitvoeren van een zoekactie waarin de TFC trainingsvideo’s of Surfmedia betrokken zijn, je bij die zoekresultaten alsnog/weer moet inloggen bij Surfmedia. Dat is niet zoals ik het zou willen dus daar moet ik nog achteraan. Ik vermoed dat het komt omdat de opgevraagde resultaten in een nieuw venster worden geopend en dat daardoor ‘vergeten’ wordt wie je bent.

Nog even de laatste puntjes op de i zetten.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top