Gratis upgrade van CS3.3 naar CS4?

In de Surfspot nieuwsbrief die gisteren in mijn digitale mailbox viel stond het volgende interessante te lezen:

Heb je na 23 september een Adobe CS3 of CS3.3 product gekocht? Of heb je nu Adobe CS3.3. nodig, maar wil je eigenlijk wachten totdat CS4 beschikbaar is in SURFPSOT.NL? Dan heb jij recht op een gratis upgrade van Adobe CS4!

Wil je meer weten hierover, ga dan naar de speciale Adobe Pagina.

Op die speciale Adobe pagina staat te lezen dat het niet om na 23 september gaat maar vanaf 23 september. Waarom dat boeiend is? Omdat ik CS 3.3 op 23 september besteld heb natuurlijk :)

Blijft alleen de vraag over of het voor mij heel veel zin heeft. De CS3 producten doen het naar volle tevredenheid en ik wil eigenlijk niet eens alles nu upgraden naar CS4. De enige reden zou Adobe Acrobat 9 zijn maar dat was nu net de reden van aanschaf van CS3.3 want die zat daar al bij in.

Wat zouden jullie doen? Upgraden of niet?

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

 1. Persoonlijk? Upgraden naar CS4, ook al zou ik ook niet zo zeer voor de nieuwe features gaan. Je hebt in ieder geval de updates en fixes mee voor deze nieuwste versie en daarnaast kun je dan ook nog steeds voor de upgrade prijs naar CS5 als die uitkomt! Wie weet zitten daar wel interessante nieuwe features in. :)

  Ben je al geüpgraded? Of nog steeds niet? ;)

  Reply

 2. Ik moet nog steeds upgraden maar dat is eigenlijk vooral omdat ik CS3(.3) vooral wilde en gebruik voor Acrobat 9 en tja, das nou niet nieuw in CS4. Als goed voornemen voor 2009 neem ik me (weer) voor om eindelijk eens wat meer en beter Photoshop te gaan gebruiken dus wellicht komt het er toch nog van :)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top