Hup, usb hub!

Voor mijn laptop was ik even aan het zoeken naar een usb hub. Mijn werklaptop heeft maar twee poorten die ook nog bij het minst of geringste gillen dat er een stroompiek in de usb optreedt en wat me zeer nerveus maakt. Tijd voor een externe 4 poorts usb hub waar ik dan de wireless adapter en een externe HD gewoon in kan laten zitten.

Je hebt hele kleine en handige varianten maar dankzij Thinkgeek heb ik de perfecte gevonden, hoewel ik nog wel even wil nadenken om hier 30 dollar aan uit te geven. De TARDIS 4 port USB hub .. met werkend lampje en geluid!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (3) Write a comment

  1. Staat er niet bij vermeld dat na openen van deze Tardis-hub je veel meer usb-poorten heb en oneindig veel opslagruimte ;)
    Dat is juist het geheim van de Tardis, toch?

    Jammer dat Sint al weer uit het land is of loop je nu over naar het kerstmannen-kamp?

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top