Nieuwe aanwinst

Geen boek, dvd of tijdschrift maar sinds afgelopen maandag 26 januari 2009 hebben we er thuis wel een nieuwe andere aanwinst bij. Eentje die nooit afgeschreven of vervangen gaat worden.

Om 11.29 die dag is namelijk Susannah Aeryn Snijders geboren. Samen met haar grote broer is zij papa’s andere grote passie.

susannah_01

susannah_02

En zoals dat hoort in de 21ste eeuw volgens papa heeft ze haar eigen site al.

Oh en als je je afvraagt wat dan die andere grote passie is … sinds afgelopen maandag is dat slapen want daar komt het nu al 3 nachten niet van ;)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (8) Write a comment

 1. Heel erg gefeliciteerd met deze aanwinst!
  Laat je blog de komende maand maaar voor wat die is. Je hebt belangrijker zaken aan je hoofd. Dat begrijpen we allemaal.

  Reply

 2. Van harte!
  Wat een schatje, en ze ziet er tamelijk rustig + tevreden uit, dus misschien vallen de nachten mee …? ;-)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
  Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top