Kindle 2

In Nederland (of Europa trouwens) hebben we de eerste Kindle nog niet eens gehad maar inmiddels is de opvolger ook door Amazon gelanceerd: de Kindle 2. Niet erg orgineel die naam maar ja, duidelijk is het wel en het had nog erger gekund met kreten als Kindle Next Generation, Kindle 2009, Kindle XP, Kindle 2nd Edition of Kindle Revised Edition.

Goed, de Kindle 2 is het geworden en hoewel ik nog nergens heb mogen lezen dat dit apparaat dan wel in Nederland beschikbaar komt (plus content), mogen de Amerikanen weer spelen met een nieuw speeltje. Cali Lewis kon ook al niet wachten op haar nieuwe ebook reader en besteedde er een hele Geekbrief TV aan vandaag. Geen zorgen het duurt maar een paar minuten maar ze gaat van uitpakken tot commentaar dus je bent gelijk weer bij.

kindle2

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

  1. Dat ziet er echt goed uit. Plat en licht. Mooi tekstbeeld. En ik moet Cali gelijk geven, de verpakking doet hier heel wat.
    Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe Irex. Je neemt die wel een keer mee hè, als je hem gekregen hebt ;)

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top