Twug bij twitter

Ja, ik heb al anderhalf jaar een account bij Twitter. In het begin twitterde ik zo af en toe maar daar kwam de klad in toen er vele keren een storing was, ik het drukker en drukker thuis en op werk kreeg .. ach, u kent de gemiddelde smoezen zelf ook wel.

Ook na een paar maanden met de concurrenten gespeeld te hebben (Jaiku met name) bleef het toch wel trekken. Ook aangezien Jaiku inmiddels de nodige technische problemen heeft maar eigenlijk vooral omdat het gewoon lekker werkt met Twitter. Ik heb nu Tweetdeck geinstalleerd voor het betere twitterwerk en ik ben weer wat actiever.

twitter met me

Benieuwd of ik het volhoud.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top