Nog eens Snagit

September vorig jaar bracht ik al een klein eerbetoon aan dit  fantastische programma waarmee je alles kan wat je maar zou willen in de wereld van schermafdrukken. Ik had ooit een versie 7.2 goedkoop op de kop getikt maar na een dag handleidingen maken vorige week heb ik toch besloten de digitale portemonnee te trekken voor de laatste versie 9.1. Je snapt bijna niet wat je nog kunt toevoegen aan functionaliteiten als het gaat om schermafdrukken maar het is ze toch gelukt. Snagit 9.1 is ideaal!

snagit

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (4) Write a comment

  1. Versie 9 introduceert de editor waarin je ook een hele galerij aan (meerdere) captures kunt bewaren voordat je ze gaat gebruiken in een ander programma, er zijn fors meer opties voor bewerken van de captures en je kunt ze nu met 1 klik gelijk naar Word, Excel of Powerpoint sturen in het document waar je mee bezig bent. Ideaal :)

    Reply

  2. Wat grappig dat je zo enthousiast kunt zijn over een schermafdrukprogramma. Nooit geweten dat zo’n programma kon enthousiasmeren.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top