Even kort … Woord van het jaar 2009 is twitteren

In 2008 legde de Homo Ludens het nog af tegen het swaffelende deel van de bevolking als het ging om het woord van het jaar, dit jaar kan iedereen mee doen aangezien het genootschap Onze Taal het woord twitteren heeft uitgeroepen tot Woord van het jaar 2009.

Nog geen twitteraar? Dan is er nu geen excuus meer om niet mee te doen. Hup!

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2019 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top