Gratis eBook: First Look Microsoft Office 2010

De beta van de aankomende nieuwe versie van Office, Office 2010, is al een tijdje beschikbaar en Microsoft heeft nu ook een eBook beschikbaar gemaakt om de nieuwe functionaliteiten van deze Office suite toe te lichten en natuurlijk vooral om ons, de gebruikers, te overtuigen straks ook over te stappen op de nieuwe versie.

microsoft_office_2010-411x500

Het Engelstalige boek telt 202 pagina’s, behandelt alle onderdelen van Office 2010 en is te downloaden via de Skydrive van de auteur, Katherine Murray als PDF bestand.

(via Ghacks.net)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top