Mobloggen met WordPress for Android

Gisteren las ik dat WordPress ook als Android applicatie beschikbaar is gekomen. Nu had ik al wptogo om nieuwe berichten op mijn weblogs te kunnen plaatsen maar deze applicatie is beperkt tot alleen een (tekst) bericht plaatsen.

WordPress voor Android kan echter ook pages bewerken, comments bekijken (en verwijderen) maar heeft ook meer mogelijkheden bij berichten zelf. Linkjes en afbeeldingen zijn namelijk ook mogelijk en dat betekent dat dit mijn eerste mobiele blogpost is :)

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comments (2) Write a comment

  1. Mooie app. Zo te lezen inderdaad handiger dan WPtogo. Ik ga het eens uitproberen, al is het voor mij nog moeizaam tikken op zo’n klein toetsenbordje.

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top