Introductie Social Media

Afgelopen week mocht ik voor onze dienst Marketing & Communicatie een verhaal vertellen over sociale media en wat het betekent/zou moeten betekenen vanuit het perspectief van een communicatie afdeling. Heel leuk om te doen, vooral omdat het me dwong een volledig andere invalshoek te nemen dan voor het bibliotheek/informatiespecialisten publiek waar ik me meestal op richt.

Enkele definities heb ik van een andere presentatie overgenomen (die ik inmiddels niet meer kan traceren voor een nette bronvermelding, excuses daarvoor mocht iemand wat bekends zien in mijn slides) maar alle gebruikte foto’s e.d. zijn keurig gerefereerd aan het einde en zijn met CC NC-BY licenties beschikbaar gesteld.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top