Look Out There’s a Monster Coming

The Late Late Show with Craig Ferguson is, zoals de naam zegt, een late night talkshow dat in Amerika op de publieke zender CBS wordt uitgezonden. Van dat soort shows zijn er 13 in een dozijn maar om 1 of andere reden heeft CBS besloten dat het een goed idee was om het te laten presenteren door een knettergekke Schot die zegt wat hij denkt, ter plekke de vragen bedenkt die hij aan zijn gasten stelt en ook meer zichzelf is dan wie dan ook op Amerikaanse tv. Zonder enige twijfel 1 van de beste shows die de Amerikanen hebben naar mijn mening.

Via Twitter heeft Craig Grant Imahara van de Mythbusters zover gekregen om hem een robot sidekick te bouwen en na weken wachten was het gisteravond dan zo ver.

Download die show of kijk hem op YouTube. De moeite waard.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top