Google Docs is alweer een stukje beter geworden

Op het officiele Google blog viel vandaag te lezen dat de drie onderdelen van Google Docs alle een upgrade gekregen hebben met enkele nieuwe functies. ‘Leukste’ daarvan is dat je nu met tientallen mensen tegelijk kunt werken in een document en dat die wijzigingen/toevoegingen van een ieder realtime te zien zijn. Een beetje Google Wave in Google Docs als het ware.

Niets wereldschokkends, niets revolutionairs maar een handige tool is wel een beetje handiger geworden.

Raymond Snijders

Sinds 1995 houdt Raymond zich bezig met de combinatie van ICT, bibliotheken en onderwijs vanuit het perspectief van (vooral) de bibliotheek en informatievoorziening. Thans is hij werkzaam bij de Hogeschool Windesheim als senior informatiebemiddelaar en houdt hij zich bezig met de digitale bibliotheek, contentlicenties, ebooks en auteursrecht. Over deze onderwerpen en de impact die ze (kunnen) hebben op het onderwijs en bibliotheken blogt hij sinds 2006 op zijn Vakblog. In 2013 won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog.

Comment (1) Write a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • © 2006- 2021 Vakblog – werken met informatie
    Aangedreven door WordPress en duizenden liters koffie // Theme: Tatami van Elmastudio
Top